Totaal aantal pageviews

donderdag 25 april 2013

De Geboortehoroscoop van Justin Bieber

Justin Bieber, geboren 1-3-1994, om 12.56 u., in Londen, Cananda.


Deze geboortehoroscoop is een astrologische karakterbeschrijving die je inzicht geeft in je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Het kan in je voordeel werken hier inzicht in te hebben. Bedenk echter wel, dat niets vast staat! Laat je niet ontmoedigen door je beperkingen, juist hier liggen vaak interessante uitdagingen. Bedenk dat je horoscoop slechts een landkaart is die een aantal mogelijke wegen beschrijft. Het is de uitdaging om deze landkaart in de loop van je leven zo veel mogelijk uit te breiden.
Soms zijn verschillende eigenschappen tegenstrijdig. In dat geval kan de volgorde waarin de eigenschappen worden getoond van belang zijn. De eigenschappen worden in volgorde van belangrijkheid getoond. De belangrijkste eigenschappen staan dus bovenaan. Bedenk echter wel dat mensen soms tegenstrijdige eigenschappen bezitten, jij dus ook! Dit is dus heel normaal!
 
Zon in Vissen
 
Inleiding
De zon staat in de astrologie voor het ego van de mens. De zon is de wil, het diepste wezenlijke van de persoon. Het is vaak ook iets waar we naar toe willen groeien in ons leven, het is een held of ideaalbeeld in onze ogen. We kunnen de zon ook vaak associëren met kracht, ik-beeld, assertiviteit en groei. Er is een analogie naar het teken Leeuw.
 
Interpretatie
Emoties spelen een grote rol in jouw leven. Het zijn echter niet alleen je eigen emoties die zo‘n grote rol spelen, ook de emoties van andere mensen om je heen hebben veel invloed op je. Dat komt vooral omdat je sterk emotioneel communiceert. Je voelt je als het ware in in de andere persoon. Voor andere mensen die je ondersteuning nodig hebben kan dat bijzonder prettig zijn. Je interesse gaat namelijk niet alleen uit naar het begrijpen van andere mensen, als het mogelijk is wil je die mensen ook graag helpen. Voor jou kan dat soms echter wel eens lastig zijn. Als mensen zich bijvoorbeeld verdrietig voelen, neem jij die gevoelens gemakkelijk over en kun jij je daardoor ook zo gaan voelen. Heb je echter optimistische en opgewekte mensen in je omgeving, dan zul je ook die gevoelens overnemen en plezier hebben.


Maan in Schorpioen
 
Inleiding
De maan staat in de astrologie voor de emoties van de mens. Het symboliseert ook vaak de moeder in de horoscoop. Het is de plek of het gedrag waar we ons gemakkelijk bij voelen, waar we ons veilig voelen. De maan kan geassocieerd worden met gevoelens, afhankelijkheid, herinneringen, geborgenheid, het onbewuste, de peutertijd. Er is een analogie naar het teken Kreeft.
 
Interpretatie
Je bent een bijzonder emotioneel mens. Jouw leven lijkt te worden geleid door emoties die altijd heftig zijn. Je voelt je ofwel heel erg goed, ofwel heel erg slecht. Er zit niets tussenin. Het fraaiste is misschien wel, dat je het gevoel hebt dat je iets mist als je gevoelens eens wat lauwer zijn. Eigenlijk verlang je ook naar uiterste gevoelens, dan weet je dat je echt leeft.Ondanks het feit dat je zo'n emotioneel mens bent, hoeft je omgeving daar niet altijd van op de hoogte te zijn. Je bent als geen ander in staat je gevoelens voor andere mensen te verbergen. Dat komt niet alleen omdat je het moeilijk vindt om jezelf bloot te geven, maar ten dele ook omdat je je eigen gevoelens niet helemaal begrijpt en dus ook niet weet hoe je die aan andere mensen duidelijk zou moeten maken. Je zult slechts weinig mensen in vertrouwen nemen en zelfs de mensen die je in vertrouwen neemt zul je nooit alles vertellen.
 
Mercurius in Waterman
Inleiding
Mercurius staat in de astrologie voor de ratio van de mens. Het gaat hier om communicatie, het logisch denken, mentale kracht en nieuwsgierigheid. Er is een analogie naar het teken Tweelingen en Maagd.
 
Interpretatie
Je geest is voortdurend actief. Het is een onuitputtelijke bron van nieuwe ideeën. Jij kunt de dingen accepteren zoals ze zijn en daar nieuwe originele ideeën uit halen. Sterker nog, je voelt je erg aangetrokken tot onconventionele gedachten en je geniet ervan anderen te shockeren met je tegendraadse opvattingen. Er zijn maar weinig mensen die jou van gedachten kunnen doen veranderen, je kunt je nogal koppig aan je eigen opvattingen vast klemmen. Je zoekt veel geestelijke stimuli waardoor je nieuwe ideeën kunt ontwikkelen die hun tijd meestal ver vooruit zijn. Je komt op de meeste mensen over als een ongewoon persoon, misschien zelfs nogal excentriek of avant-gardistisch. Je hebt dan ook geen respect voor tradities en methodes die zich in het verleden hebben bewezen. Jij bent progressief in alles dat je doet. Jij bent iemand die schopt tegen het bestaande systeem en probeert iets in de maatschappij te bewegen.
 
Venus in Vissen
Inleiding
Venus staat voor harmonie en schoonheid. Liefde is natuurlijk ook Venus. Verder kunnen we bij Venus denken aan compromissen sluiten, vriendelijkheid, esthetiek. Er is een analogie naar het teken Weegschaal en Stier.
 
Interpretatie
Je hebt veel behoefte aan liefde en begrip van anderen, anders kun je je een beetje verloren voelen. Zelf heb je ook een erg meelevend en zacht karakter. Je houdt van romantische verhalen vol avontuur. Je bent een (dag-)dromer. Waarschijnlijk word je vaak verliefd in je leven, maar zul je ook veel teleurstellingen krijgen. Je liefdesleven bestaat uit de diepste dalen en de hoogste toppen. Met jouw warme en elegante uitstraling heb je in ieder geval weinig moeite om hechte vriendschappen aan te gaan. Omdat je altijd bezig bent met het zorgen voor anderen, loop je de kans dat je te veel tijd en energie besteedt aan mensen die dat eigenlijk niet waard zijn. Kritischer worden in het uitkiezen welke mensen wel en niet de moeite waard zijn, is iets dat je absoluut moet leren en dat zal zonder twijfel gepaard gaan met heel veel vallen en opstaan.
 
 
 
Mars in Waterman
Inleiding
Mars is de god van de oorlog. Mars is energie en initiatieven. In de astrologie vinden we dat ook terug. Mars staat voor hartstocht en begeerte, strijdlust, dapperheid en gedrevenheid. Er is een analogie naar het teken Ram.
 
Interpretatie
Je bent een rebel, altijd opzoek naar nieuwe methoden. Je zult dan ook niet goed functioneren als je onder een gezag staat. Je hebt de vrijheid nodig om de dingen op jouw manier te kunnen organiseren. En jouw manier kan echt heel vernieuwend zijn. Je bent echter nogal koppig. Pas op dat je niet vernieuwend bent om het vernieuwen zelf. Jouw manier is dan wel altijd een nieuwere manier maar niet altijd een betere!Je bent betrokken bij het hogere welzijn van de maatschappij. Je kunt heel goed je inspanningen op doelen richten die niet alleen jou maar juist ook anderen voordeel brengen. Je zult echter meer en beter presteren als je samenwerkt met anderen. Samenwerken is voor jou belangrijk. Gelukkig kun je heel goed je eigen doelen laten samen gaan met de doelen van anderen, zodat iedereen tevreden kan zijn.
 
Jupiter in Schorpioen
Inleiding
Jupiter staat in de astrologie voor expansie, groei. Jupiter geneest op een natuurlijke manier. Verder kunnen we denken aan vrijheid, optimisme, overvloed, reizen en filosofie. Er is een analogie naar het teken Boogschutter.
 
Interpretatie
Je wilt elke situatie volledig doorgronden. Je houdt van mysteries en vooral het oplossen ervan. Je ontwikkelt daardoor een uitzonderlijk goed inzicht in het leven. Je vraagt en vraagt door, totdat je alle antwoorden hebt. Je houdt niet van oppervlakkigheid. Dat wat je doet, doe je tot in het kleinste detail. Je zou een uitstekend wetenschapper kunnen zijn. Je voelt je aangetrokken tot de psychologie. De werking van de geest van de mens is een mysterie waar je niet genoeg van kunt krijgen.Het kan voorkomen dat je je inzichten in het leven niet wilt of niet kunt delen met andere mensen, omdat je vindt dat je niet begrepen wordt. Dit komt of omdat je vindt dat je je ideeën en gevoelens niet goed onder woorden kan brengen of omdat je vindt dat je ideeën en gevoelens door anderen niet begrepen worden.
 
Saturnus in Vissen
Inleiding
Saturnus laat ons de realiteit zien, waardoor we ons kunnen verbeteren. Saturnus wordt vaak geassocieerd met grenzen, discipline, begrip voor beperkingen en remmingen. Saturnus kan ons remmen en laten consolideren, laten waarderen wat we hebben. Er is een analogie naar het teken Steenbok.
 
Interpretatie
Aan de ene kant streef je naar ordelijkheid, netheid, structuur en concrete zaken. Aan de andere kant echter staat voorkeur voor fantasie en je idealistische aard. Je zou door deze tegenstrijdigheid het gevoel kunnen krijgen dat je niet veel kan doen in je leven, dat je geen controle kunt uitoefenen op je leven. Je geeft echter net als iedereen je eigen leven vorm en bent daar ook alleen maar zelf verantwoordelijk voor. Zorg ervoor dat je jouw gevoeligheid op de juiste manier gebruikt. Dan kun jij met je praktische instelling en je gevoeligheid een nieuwe dimensie toevoegen aan de samenleving. Probeer in contact te komen met je eigen onderbewustzijn, vertrouw op je intuïtie. Je zult moeten leren dat dat heel goed is voor jou.
 
Uranus in Steenbok
Inleiding
Uranus staat in de astrologie voor veranderingen en vrijheid. Uranus geeft aan hoe je omgaat met onafhankelijkheid, individualisme, vriendschappen en gelijkwaardigheid. Het is een generatieplaneet, wat wil zeggen dat hele generaties geboren worden met Uranus in hetzelfde teken omdat de planeet zo langzaam om de zon loopt. Hierdoor gaan hele generaties op dezelfde manier om met de genoemde onderwerpen. Er is een analogie naar het teken Waterman.
 
Interpretatie
Leiderscapaciteiten en goed organisatietalent.
 
Neptunus in Steenbok
Inleiding
Neptunus staat voor het onbewuste en het gevoel voor mystiek en spiritualiteit. Neptunus geeft de creativiteit van de mens aan, maar ook verslaving en illusies. Ook Neptunus is een generatieplaneet. Er is een analogie naar het teken Vissen.
 
Interpretatie
Intuïtie en inspiratie kunnen tastbare vormen aannemen.
 
Met dank aan Astro Share.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten